Фестивал на Трабанта ще се проведе на 29 юни (събота) в село

...
Фестивал на Трабанта ще се проведе на 29 юни (събота) в село
Коментари Харесай

Тази събота в последното село пред Калиакра: Ентусиастите на картонените коли празнуват гордостта да имаш Трабант!

Фестивал на Трабанта ще се организира на 29 юни (събота) в село Българево, община Каварна. Събитието ще се организира на площада в селото. Организатор на мероприятието е немският Трабант Клуб – “Траби Фамилия Берлин ” и по-точно един от неговите членове, избрал да живее в китното каварненско село.

Официално откриването ще бъде обещано в 11 часа, с приветстване на членовете от Национален клуб Трабант България. Проявата се реализира под егидата на кмета на с.Българево – Георги Георгиев. Очаква се да дойдат коли от немската марка от няколко града на България – Каварна, Добрич, Варна, Разград, Русе, Исперих, Лозница, както и такива пристигнали особено за събитието от Германия. Ще бъдат показани разнообразни модели Трабант – такива, които са запазили истинския си тип от своето произвеждане, модифицирани, както и пикапи, пригодени за камионетки за бързо хранене.

Организаторите са планували още щандове за наденички на скара, сладолед, както и голям брой детски игри.

Фестивалът се чака да притегли голям брой фенове, притежатели, последователи и почитатели на марката “Трабант ”, на който ще имат опция и свободно време за продан на обща информация. Събитието ще предложи на своите посетители голям брой приятни изненади и позитивни страсти.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР